Main NL

Kerstsokken

2 producten

24 36 48
  1. Kerstsokken "Gezellig Kerst Rood"
    Kerstsokken "Gezellig Kerst Rood"
     € 7,95 € 5,95 You save
  2. Kerstsokken "Rendieren doen een Spelletje"
    Kerstsokken "Rendieren doen een Spelletje"
     € 7,95 € 5,95 You save

2 producten

24 36 48

Kerstsokken voor een knusse Kerstmis

Durf jij jezelf een échte kerstliefhebber te noemen? Ben jij zoals ze het ook wel noemen, een kerstjunkie? Sta jij het hele jaar te springen om het huis weer helemaal in kerstsferen te brengen en is deze gezellige, knusse periode de fijnste tijd in het jaar voor jou? Dan hebben wij het item dat niet mag ontbreken in jouw kast. Namelijk: de kerstsokken! Deze sokken roepen een instant kerstgevoel op en dat, zonder direct te overdrijven. Deze grappige sokken zijn natuurlijk een leuke aanvulling op jouw kerstcollectie. Want zeg nou eerlijk, het liefst willen we het hele jaar door Kerstmis vieren, toch?

Sokken met kerstprint voor iedereen

We zijn natuurlijk allemaal bekend met de foute kersttruien. Toch zijn de kerstsokken iets minder bekend. Daar willen wij verandering in brengen! De sokken zijn namelijk een stukje subtieler maar toch ontzettend grappig. Het leuke is ook, dat er geen leeftijd of geslacht aan deze vrolijke sokken gebonden is. Met dit kleine kledingstuk geef je jouw zorgvuldig uitgekozen outfit direct een knipoog.

Kerstsokken het hele jaar door

Het handige aan sokken met een vrolijke kerstprint, is dat je ze stiekem het hele jaar door kunt dragen! Bijvoorbeeld onder je lange broek en dichte schoenen naar je werk, lekker ’s avonds op de bank om toch dat knusse kerstgevoel te krijgen of je trekt de foute sokken aan naar een feestje. En dat, zonder dat iemand het in de gaten heeft. Zo heb jij het hele jaar door lekker warme kerstvoetjes.

Online sokken kopen

Bij ons kun je supermakkelijk de meest grappige, foute en kleurige sokken met kerstprint online shoppen. Snel en makkelijk vanuit je luie stoel. Geef ze cadeau, koop matching sokken voor jou en je partner of beste vrienden. We hebben op één pagina de leukste, grappigste en meest opvallende varianten verzameld. Zo heb je alles overzichtelijk bij elkaar en is de lastigste keuze die je nog moet maken welke vrolijke print in jouw sokkenlade terecht komt.

Veel verschillende kerstprints

De vrolijke sokken in kerstsfeer zijn in verschillende prints verkrijgbaar. Zo kun je de Kerstman aan je voeten dragen, Rudolf of een sneeuwman. Van kerstbomen tot een Noorse, gezellige kerstprint. Let wel goed op de print, voordat je deze vrolijke sokken aan je opa of oma cadeau geeft. Soms is de sok namelijk niet zo onschuldig als ‘ie in eerste instantie lijkt ;-). De sokken zijn verkrijgbaar in warme, winterse kleuren. Sommige varianten gaan per 2-pack, dan heb je twee verschillende prints in één pakketje. 

Copyright © 2016 Magento. Alle rechten voorbehouden.