Main NL

Kerstmutsen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Kerstmuts kopen?

De kerstmuts is niet weg te denken tijdens kerstmis. Van de kerstman tot je buurman, iedereen heeft er wel één. De grote vraag is natuurlijk, voor welke kerstmuts ga je? Voor de normale of hou je van een kerstmuts die net weer iets anders. Gelukkig hebben wij een breed assortiment aan verschillende kerstmutsen.

Verschillende kerstmutsen

We hebben een leuke kerstmuts met lichtjes. Hier val je zeker mee op als je bij het kerstdiner bent met je familie of tijdens de kerstborrel. Voor iemand die minder wil opvallen is er de gewone kerstmuts. Voor wanneer het koud is hebben we ook nog de kerstijsmuts, dit is voor de mensen die het snel koud hebben.  De linedancers onder ons gaan helemaal los met de kerst cowboyhoed. Mensen die toch niet zo van een kerstmuts houden, hier hebben we nog de haarband van de rendier met een knipperende neus voor.

Kerstruien in combinatie met een Kerstmuts

Naast onze mooie kerstmutsen hebben wij ook nog hele foute kersttruien in ons assortiment. Denk hierbij aan de foute kersttruien van oma of foute teksten die op de truien geschreven staan. Wij kunnen je sowieso garanderen dat je opvalt met de trui en dat je van verschillende mensen complimentjes krijgt. We hebben verschillende kersttruien voor mannen en voor vrouwen. Mannen en vrouwen hebben allebei aparte truien. Tevens zijn er uniseks truien die zowel vrouwen als mannen aankunnen. Natuurlijk zijn de truien goed te combineren met kerstmutsen.

Bestel nu een kerstmuts!

Bij ons kan je er voor kiezen om de kerstmuts gelijk af te rekenen of om achteraf te betalen. Enkele dagen nadat het pakket is geleverd sturen wij een mail met daarin de link die je naar de betalingspagina verwijst. Het is belangrijk om binnen een maand te betalen, want anders kun je een boete verwachten.

Wanneer je toch niet zo blij bent met de kerstmuts kun je die tot 14 dagen retourneren. Stuur naar ons een mail met daarin een bericht dat je wilt ruilen of retourneren. Wij sturen je dan een mail terug met daarin de link waarin je heel eenvoudig een retourzending kan maken. Vanuit de mail volgen de vervolgstappen die je moet ondergaan om de retourzending compleet te maken.

Copyright © 2016 Magento. Alle rechten voorbehouden.