Main NL

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Hieronder vindt u de veelgestelde vragen over de bezorging van bestellingen.

1. Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Als u uw bestelling voor 23.45 uur op een werkdag plaatst heeft u deze de volgende dag in huis. Bestellingen die op zaterdag voor 18.00 uur worden geplaatst worden op maandag bezorgd. Bestellingen die op zondag worden geplaatst worden op dinsdag bezorgd.

2. Wie bezorgt mijn bestelling?

UglyXmas laat haar bestellingen bezorgen door Post NL.

3. Wat gebeurt er als ik niet thuis ben?

Bent u niet thuis als de bezorger voor de deur staat, geen probleem! De bezorger zal uw pakket dan in eerste instantie bij de buren proberen af te geven. Lukt dit niet, dan zal hij de eerstvolgende dag een nieuwe bezorgpoging doen. Ben u dan óók niet thuis, dan zal het pakket worden afgegeven bij een afhaalpunt van Post NL. Hiervan zijn er inmiddels duizenden in het land, dus er is er altijd één bij u in de buurt. Indien uw pakket bij de buren of bij een afhaalpunt is afgegeven wordt u hiervan op de hoogte gebracht door een kaartje in uw brievenbus.

4. Ik heb een bestelling geplaatst, maar ik wil graag het afleveradres aanpassen.

Als u uw afleveradres wil aanpassen, raden wij u aan om snel contact met ons op te nemen via 038082330. Uw bestelling wordt altijd zo snel mogelijk verstuurd. Het kan dus zijn dat uw bestelling al is ingepakt en is meegegeven aan de vervoerder. Op dat moment kunnen wij helaas uw afleveradres niet meer aanpassen. 

5. Kan ik mijn bestelling volgen via een track & tracecode?

Ja, op het moment dat wij uw bestelling versturen sturen wij u een e-mail met een link naar uw persoonlijke track & tracepagina. Hier kunt u ook zien in welk tijdsvak u uw bestelling kunt verwachten. Bijvoorbeeld tussen 10.00 uur en 12.00 uur.

Copyright © 2016 Magento. Alle rechten voorbehouden.