Main NL

Algemene Voorwaarden

Deze leveranciersvoorwaarden zijn van toepassing op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten.

Prijzen

Alle door ons genoemde verkoopprijzen zijn inclusief BTW en in Euro's. Prijzen zijn exclusief verzendkosten en onder voorbehoud van prijswijzigingen.

Verzendkosten

Uw bestelling wordt verzonden met Post NL. Bestellingen boven de € 20,- worden gratis verzonden, hieronder worden € 4,95 verzendkosten in rekening gebracht.

Levering

Indien u op werkdagen voor 23.45 uur bestelt heeft u uw bestelling de volgende dag in huis. Bestellingen die op zaterdag worden geplaatst, worden op maandag geleverd. Bestellingen die op zondag geplaatst worden, worden op dinsdag geleverd.

Betaling

Bestellingen kunnen afgerekend worden via Creditcard (Visa en Mastercard), iDeal & op factuur via Afterpay.

Uw recht van herroeping

UglyXmas streeft naar enkel tevreden klanten. Wanneer u niet tevreden bent over de aankoop, dan heeft u 14 dagen na ontvangst van uw bestelling de tijd om uw bestelling aan te melden voor retour zonder opgave van reden. U stuurt hiervoor een korte e-mail naar info@uglyxmas.be met daarin het bericht dat u het artikel wilt ruilen of retourneren. Na deze melding heeft u nogmaals 14 dagen om het product daadwerkelijk aan ons retour te sturen.

Hierna sturen wij u een e-mail met daarin een link. Via deze link kunt u heel eenvoudig een retourzending aanmaken. Dit pakket kunt u daarna afgeven bij ieder DPD servicepunt, het dichtstbijzijnde servicepunt wordt tijdens het aanmaken van uw retourzending al aan u getoond. Let op! Bij dit DPD servicepunt hoeft u NIET te betalen.

Voor het retour sturen van uw bestelling, brengen wij € 5,95 per pakket in rekening. U kunt dus ook meerdere artikelen in één pakket terugsturen. Deze retourkosten worden automatisch van het te retourneren aankoopbedrag in mindering gebracht. Mocht u voor de betaaloptie Afterpay hebben gekozen, dan worden de retourkosten bij het totaalbedrag van de factuur opgeteld.

Retourneren is alleen mogelijk wanneer de producten in onbeschadigde verpakking en staat zijn. Mocht het artikel in onverkoopbare staat retour worden gestuurd, dan kunnen wij het artikel niet als retour accepteren en deze weer naar de klant terug sturen. De verzendkosten zijn dan voor rekening van de klant.
 
UglyXmas stort binnen 14 dagen na ontvangst van uw retourzending het aankoopbedrag inclusief verzendkosten aan u terug.
 
 
Klachten en/of geschillen
 
Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@uglyxmas.be.
 
Op alle overeenkomsten die we afsluiten met onze klanten, ongeacht hun woonplaats, is uitsluitend het Belgische recht van toepassing en bij geschillen zijn enkel de bevoegde Belgische rechtbanken bevoegd.  Indien om redenen van internationaal recht toch een ander recht van toepassing is, zal bij de interpretatie van huidige algemene voorwaarden in de eerste plaats teruggegrepen worden naar de Belgische Wet Marktpraktijken en Consumentenbescherming.

Bij buitengerechtelijke regeling van het geschil is de Consumentenombudsdienst van de Federale overheid bevoegd om elke aanvraag tot buitengerechtelijke regeling van consumentengeschillen te ontvangen. Deze zal op haar beurt de aanvraag ofwel zelf behandelen ofwel doorsturen naar een gekwalificeerde entiteit. U kan de Consumentenombudsdienst bereiken via deze link: http://www.consumentenombudsdienst.be//nl

Bij geschillen met een grensoverschrijdend karakter kan u bovendien beroep doen op het Online Dispute Resolution platform van de Europese Unie via deze link: http://ec.europa.eu/odr

 
Overmacht
 
Indien UglyXmas door overmacht niet aan haar verplichtingen kan voldoen, worden die verplichtingen opgeschort voor de duur van de overmachttoestand. Na dertig dagen hebben beide partijen het recht de overeenkomst geheel of gedeeltelijk door middel van een schriftelijke verklaring te ontbinden zonder recht op enige (schade)vergoeding.

Onder overmacht wordt verstaan, alle tekortkomingen welke niet toe te rekenen zijn aan UglyXmas.

Privacy

Wij stellen uw persoonlijke gegevens niet ter beschikking aan derden. Wij waarderen uw vertrouwen in ons, en zullen alles in het werk stellen om uw persoonlijke gegevens te beschermen. Op verzoek zullen wij uw geregistreerde gegevens aan u verzenden. De persoonlijke gegevens die we vragen zijn strikt noodzakelijk om betalingen en verzendingen correct af te kunnen handelen.

Op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarop deze voorwaarden van toepassing zijn, alsmede op deze voorwaarden, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

  1. Als je goederen of diensten bij ons koopt, heb je gedurende 14 dagen vanaf de levering het recht om te beslissen dat je de goederen niet wil houden.  Je kan je bestelling dan zonder betaling van een boete en zonder opgave van reden terugsturen (de kosten hiervoor betaal je zelf).  Binnen de 14 dagen nadat we je bestelling teruggekregen hebben of je hebt aangegeven dat je wil afzien van de overeenkomst, betalen we je de volledige aankoopprijs ervan terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee je hebt betaald.
  2. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen dus voor jouw rekening. Wij zullen aangeven wat hiervan de kostprijs is of een raming maken, indien dit niet redelijkerwijze op voorhand kan worden berekend. Indien de goederen onmogelijk per post kunnen worden teruggezonden zullen wij deze bij jou komen afhalen en zullen jou hiervoor geen kosten worden aangerekend. 
  3. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen of tot je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. 
  4. Tijdens de eerste 14 dagen na de levering verwachten we dat je zorgvuldig omgaat met de bestelling en de verpakking. Als je de goederen nog wil kunnen terugsturen zoals hierboven omschreven, mag je ze enkel in die mate uitpakken of gebruiken als nodig is om te kunnen beoordelen of je het goed wenst te behouden. Teruggestuurde goederen mogen gepast zijn, maar mogen niet gebruikt zijn.  Als je de goederen terugstuurt, moet dit indien mogelijk gebeuren samen met de originele verpakking, met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking en rekening houdende met onze instructies hieronder. 
  5. Je kan je retourpakket retourneren via de post of een koerier. 
  6. Om je herroepingsrecht, zowel in het geval van levering van diensten als levering van goederen snel en correct uit te oefenen, kan je het hieronder vermelde formulier invullen en dit opsturen naar info@uglyxmas.nl of naar Uglyxmas, Visseringlaan 19, 2288 ER Rijswijk, Nederland. Wij zullen je per e-mail een ontvangstbevestiging van jouw herroeping sturen.
Copyright © 2016 Magento. Alle rechten voorbehouden.