Main NL

Klantenservice

Bij UglyXmas streven we iedere dag naar 100% tevreden klanten. Klanten die blij worden van onze Kersttruien, maar ook naar klanten die minstens net zo blij worden van onze service en dienstverlening. Bent u niet tevreden? Laat het ons dan direct weten via info@uglyxmas.be. We staan u graag te woord en komen graag tot een oplossing.

Bezorgen

Als u uw bestelling voor 23.45 uur op een werkdag plaatst heeft u deze de volgende dag in huis. Bestellingen die op zaterdag voor 18.00 uur worden geplaatst worden op maandag bezorgd. Bestellingen die op zondag worden geplaatst worden op dinsdag bezorgd.

Klik hier voor meer informatie over bezorgen.

Betalen

U kunt op UglyXmas op 5 manieren uw bestelling afrekenen. U kunt uiteraard het populaire Belgische MisterCash gebruiken. Daarnaast kunt u afrekenen met drie verschillende Credit Cards, te weten Visa, Mastercard en Maestro. Dan heeft u ook nog de optie om uw bestelling op factuur (via Afterpay) te betalen, dit kan bij bestellingen vanuit Nederland & Belgie vanaf € 30,-.

Klik hier voor meer informatie over betalen.

Retourneren

Dit is heel simpel! U stuurt een korte e-mail naar info@uglyxmas.be onder vermelding van uw bestelnummer met daarin het bericht dat u het artikel wilt retourneren. Dat is alles, simpel toch? Dit kunt u doen tot 14 dagen na ontvangst van uw bestelling.

Hierna sturen wij u een e-mail met daarin een link. Via deze link kunt u heel eenvoudig een retourzending aanmaken. Dit pakket kunt u daarna afgeven bij ieder DPD servicepunt, het dichtstbijzijnde servicepunt wordt tijdens het aanmaken van uw retourzending al aan u getoond. Let op! Bij dit DPD servicepunt hoeft u NIET te betalen.

Voor het retour sturen van uw bestelling, brengen wij € 5,95 per pakket in rekening. U kunt dus ook meerdere artikelen in één pakket terugsturen. Deze retourkosten worden automatisch van het te retourneren aankoopbedrag in mindering gebracht. Mocht u voor de betaaloptie Afterpay hebben gekozen, dan worden de retourkosten bij het totaalbedrag van de factuur opgeteld.

Klik hier voor meer informatie over ruilen of retourneren.

Copyright © 2016 Magento. Alle rechten voorbehouden.