Main NL
Hawaii Shirts

Hawaii Shirts

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Dat zonnetje, die heerlijke temperaturen, dat cocktailtje in de hand... Dat vraagt om een goede outfit! En omdat het nou niet echt comfortabel voelt om 25+ graden een Kersttrui te dragen hebben we vanaf dit jaar iets nieuws bij UglyXmas... Het Hawaii Shirt..., of blouse..., of hemd (wij hebben ook even moeten steggelen hoe je 'm nou precies noemt. Maar we zijn eruit, het is Hawaii Shirt geworden.

Dus als je zin hebt om niet alleen met Kerst de foutste te zijn, maar ook in de zomer, kijk dan hierboven en zoek er eentje uit! Ga jij voor een extreem foute met bierflesjes of ananassen… Of ga je voor iets veiliger met de traditionele Hibiscusbloem?

Honolulu, Hawaii!

En net zoals bij onze Kersttruien gaan we bij UglyXmas alleen voor kwaliteit! Dus onze Hawaii Shirts komen niet China, India of Bangladesh... Nee, deze komen uit... Honolulu, Hawai! Waar anders? Je haalt je Haagse Hopjes toch ook niet in Groningen of je Bossche Bollen in Maastricht...? Ik zou graag willen dat ik kon zeggen dat we ze zelf zijn gaan bekijken en passen in Hawaii, maar dat wilde de baas helaas niet betalen. Wel hebben we weken gebeld en gemaild met producenten van Hawaii Shirts om zo de leukste collectie samen te stellen. Wij vinden persoonlijk dat dat is gelukt, we hopen dat jij er ook zo over denkt!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.