Over UglyXmas.be

Kerstmis.... Gezellig met de familie en vrienden, lekker eten, lekker drinken en het uitwisselen van de langverwachte Bongobonnen. Natuurlijk trek je hiervoor je beste kostuum aan dat je tussen de mottenballen vist want oma verwacht immers dat je er op je Paasbest (Haha, wat een grappige woordspeling) uitziet! Je zoekt naar een paar sokken zonder gaten (plus bijpassende onderbroek) en je bent er helemaal klaar voor!

Kan dat echt niet anders??

Natuurlijk!! Dit jaar doen we het helemaal anders! Dit jaar doen we het Ugly Christmas-style! En daarom ben je hier. UglyXmas.nl biedt het plezantste (en lelijkste) assortiment kersttruien en accessoires. Soms zijn ze plezant, soms grappig, soms zelfs een beetje erover. Maar hé...  we noemen ze ook niet voor niets Foute Kersttruien!

Maar ehh... Wie zijn jullie dan?

Dennis Schrauwen – Baas (dat denkt 'ie tenminste zelf)

Revolutionaire Kerstverbeteraar door zijn ontdekking van de foute Kersttrui. Ondanks zijn succes als baas toch gewoon zichzelf gebleven. De aantrekkelijke man die de mannentruien op deze website showt? Euh, nee dat niet. Al scheelt het niet veel. Maar wel de vriendelijke stem aan de telefoon en het fijne antwoord op je mail. Slaapt in een Kersttrui, werkt in een Kersttrui, sport in een Kersttrui, draagt deze Kerst de ondeugende Yellow Snow sweater.

Joeri Tan – Plaatjesmaker

Zet woorden om in beeld. Heeft één ultieme droom: het ontwerpen van zijn eigen Kersttrui. Eigenaar van ontwerpstudio IOTYP. Houdt niet van tamtam, wel van sneeuwballengevechten, kerstborrels en voetbal. Liefst allemaal tegelijk. Draagt deze Kerst de op het eerste gezicht oh-zo-onschuldige Rendier Climax-trui.

Danielle van der Meer – Doet-iets-met-woorden

Denkt drie keer na over de zin die je nu leest. Schrijft teksten voor deze site. Smijt met papierproppen en knaagt hele potloden weg terwijl ze dat doet. Heeft een eigen bureau voor tekst en communicatie. Maakt zich druk om de belangrijke dingen des levens. Zoals d’tjes en t’tjes. Draagt deze Kerst de schattige verliefde-rendieren-trui.

Geke Schrauwen – Pakjes-inpakster

Pakt nog meer pakjes in dan de Kerstman. Heeft geen slee, wel een intense band met de pakjesbezorger. Heeft geen rendieren, wel twee parkieten. Verzorgende moeder van de Baas en oma van de mini-Baas. Draagt deze Kerst de nauwsluitende Kerstvrouwjurk.

WAT?? Wil je bij ons langskomen?

Nou, alles kan. Maar dan moet je wel naar Nederland komen... Vind je dat geen probleem? Maak dan a.u.b. wel even van te voren een afspraak (03 808 23 30)!

Ons bezoekadres is:

UglyXmas
Polakweg 13
2288GG Rijswijk
Nederland 

Oh ja, dit moeten we je ook nog melden:

Ons KvK-nummer in Nederland is 27362075
Ons BTW-nummer in Nederland is NL146125137B02